Nem régen sikerült megnéznem egy tuti filmet egy nagyon kedves ajánlás által. Rettentő boldog voltam, hogy ráakadtam, s rögtön le is töltöttem. Igen elgondolkodtató, és végre egy átfogó képet nyújt arról, hogy mire is vagyunk képesek.

Ezek az apró dolgok azok, melyek mindig megváltoztatják az életemet és hozzátesznek egy kicsit. Büszke vagyok arra, hogy minden nap ad valami újat számomra és rengeteg újat tanulhatok.

Szeretném, ha ez a film minél több ember számára eljutna, ezért mindenkit kérek, hogy megnyugtatásomra, hogy eljutott hozzá, írjon egy kis üzenetet, de meg is vitathatjuk a szerzett információkat.

Nem is csigázom tovább a kedélyeket, íme a film:

http://www.yv.hu/play_a_video.html?autostartvideoplaying=true&uploadedfileidhash=110ada38b52fb435762cf5ec43da4659

 

Szerző: Geena007  2010.04.14. 16:03 Szólj hozzá!

Címkék: élet film vita tanulás boldogság információ ajánlás új képes képesség üzenet boldog tanul megváltoztat nézni tölt hozzátesz eljut

A bejegyzés trackback címe:

https://geena007.blog.hu/api/trackback/id/tr51921003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása