Kommunikációs Mágus

Brávó. Te igazán sikeresen alkalmazod a különböző technikákat, hiszen remekül befolyásolod az embereket, és mindig eléred, hogy úgy értsék mondanivalódat, ahogy tervezted. Élvezed, hogy egy selytelmes fátyol mögé bújtatod titokzatos személyiséged, és nem örülnél neki, ha ez a fátyol lehullana, mert akkor sebezhetőnek éreznéd magad. Tudd azért, hogy a mágia nem csak hazug boszorkánykodás, lehet azt őszintén is csinálni. Ha megtanulsz figyelni másokra is, egyszer Nobel-békedíjat is kaphatsz.

Szerző: Geena007  2010.07.21. 21:28 Szólj hozzá!

Címkék: kommunikáció technika ember hazug mágus titokzatos sikeresen őszintén figyel személyiség mások sebezhető mondanivaló fátyol alkalmaz nobel békedíj boszorkánykodás befolyásol selytelmes megtanul

A bejegyzés trackback címe:

https://geena007.blog.hu/api/trackback/id/tr282167245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása