Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Pár hete elkezdtem írni első regényemet. Nagy reményeket fűzök hozzá, ezért megosztom veletek fejlődésem szakaszait is. Kiváncsian várom a véleményeket, építő jellegű kritikákat, ötleteket a folytatáshoz. Címe: Az amazon hercegnő! Romantika, kaland, fantasy, szex. Minden, ami szem-szájnak ingere.

Először is egy kis ízelítő a kezdetekből:

Mély csend ült az erdőre. A vég és a halál csendje volt ez. A fák morcos hajlata vérszagot árasztott, ahogy lágyan megsuhantak a karcsú szellőben, s a sejtelem megelevenedni látszott, amikor harcos amazonok szóródtak szét a tüskés bozótok között. Lépteik hangtalanok, alakjuk suhanó volt, láthatatlannak tűnt a sűrűben.
            Gyönyörű kék szempár fürkésző tekintete villant ki a gallyak között. Figyelt! Semmilyen zörej, egy nesz sem hallatszott. Lassan szétnyílt a bokor, s karcsú testek léptek ki. A kék szempár tulajdonosa magas, barna, formás bombázó volt. Vékony testhezálló páncélzat, bőrszoknya és magas szárú csizma volt viselete, melyben borotvaéles kés figyelt. Hátán nyilakat tartó tegez volt, erős karjai hatalmas kardot tartottak, mely most a magasba emelkedett. Mindenki megtorpant, és vártak a jelzésre. Vezérük reakcióját lesték. Igen, ő volt az amazonok hercegnője, Geena, kihez foghatót még senki sem látott talán. Lágy, finom vonásai most mogorva ábrázattá váltak, ahogy kiadta a végzetes parancsot.
-          Előre!!!!!!!!!!!! Az utolsó csepp vérünkig!
Szerző: Geena007  2010.05.02. 22:07 Szólj hozzá!

Címkék: kritika ír regény szex vér remény fantasy amazon ötlet fejlődés szem kaland romantika hercegnő kés bombázó páncél vérszag geena fürkész

A bejegyzés trackback címe:

https://geena007.blog.hu/api/trackback/id/tr491969780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása